Hvorfor vælge os

Kvalitet – god handel

N.V. Randers-A/S, VDT, Niels Vinderslev

Vi er en ansvarsfuld og effektiv forhandler af danske grise, og vi forsøger altid at være et skridt foran. Vi er blevet store og stærke på grund af vores professionelle samarbejdspartnere og vi arbejder altid seriøst, ligesom vi forventer, det er gensidigt. Vi sætter høje standarder for os selv for at sikre den bedste leverance af danske grise, læs mere om vores politikker her. For at betjene vores kunder på bedste vis holder vi os opdateret med markedsnyheder og udvikling af den internationale svineproduktion. Vi tilbyder udover professionelt salg og rådgivning, bedste service og højeste standarder, læs om vores eksportstald her. Desuden deltager vi med egen stand i EuroTier messen i Tyskland, derudover er vi medlem af SamMark (Fælles organisation for Kreaturhandlernes Landsforening, Foreningen af danske Eksportmarkeder og Dalko), samt er med i den frivillige danske ordning DANISH og den tyske kvalitetsordning QS.

Altid 3 skridt foran – effektiv forhandler

5d5ec9528b486d78660019731b92656b

Første skridt er overvågning: For at sikre overholdelse af de høje standarder, GPS-sporer vi vores lastbiler samt har interaktiv vægt, som til enhver tid kan kontrolleres via internettet. Desuden har vi vores eget unikke it-system udviklet specielt til vores firma, hvor besætningernes sundhedsstatus, vaccinationsplaner mv. registreres, uanset om landmanden deltager i SPF-SuS registeret eller ej. Alt dette er medvirkende til, at vi yder den bedst mulige service samt sikrer kunden en transparent handel.

Andet skridt er standarder: Vores forhøjede rengøringsstandarder i vores lastbiler og eksportstald gør, at vi tør sige: Vi har den reneste eksportstald med den mindste smitterisiko i Danmark. Vores egne kontroller og standarder sikrer os den bedste kvalitet. Desuden er vores lastbiler blandt de bedst udstyrede transportkøretøjer til levende dyr.

Tredje skridt er rådgivning: Her er vi også gået et skridt videre, da vores faglige rådgiver Henrik Nielsen kan besøge/servicere de danske landmænd med henblik på optimering, kontrol og indsamling af oplysninger i en given besætning. Vi tilbyder også rådgivning og faglige besøg til vores eksportkunder. Vi formidler også fremvisningsture, hvor både danske og udenlandske landmænd kan udveksle erfaringer.

Faglig ekspert – gode danske grise

IMG_4458Vi ansatte i september 2015 Henrik Nielsen som faglig rådgiver. Han er ekspert til, i samarbejde med landmanden, at optimere besætninger og dermed sikre en høj kvalitet af danske smågrise»Det er vigtigt konstant at være opmærksom på kvaliteten af de smågrise man sælger. Ellers risikerer man hurtigt, at man ikke kan komme af med sine smågrise,« forklarer Henrik Nielsen. På baggrund af observationerne i samlestalden kan han hurtigt tage kontakt til leverandørbesætningen og eventuelt komme på besøg for at drøfte om der skal sættes tiltag i værk for at tage problemerne i opløbet. En af Henrik Nielsens opgaver er at samle vaccinationsplaner ind fra de sohold, der sælger smågrise til os. Planerne kan sammenlignes med besætningens aktuelle sundhedsstatus og kan bruges som dokumentation overfor aftagere. Ring og få en snak med Henrik Nielsen om, hvordan han kan hjælpe dig og din besætning eller udfyld kontaktformularen.

Læs hele artiklen her: Vinderslev ansætter rådgiver

DANISH + QS + egne kvalitetsstandarder – vi er ansvarsfulde

Som ansvarsfuld og effektiv forhandler af danske grise er vi frivilligt i ordningen DANISH dvs. den danske svinebranches produktstandard. DANISH godkendte besætninger besøges minimum hvert tredje år af en uafhængig kontrolinstans. NV-Randers A/S er DANISH-godkendt både som transportør og samlested. Standarden i DANISH-produktstandarden skal sikre og dokumentere, at danske svinebesætninger lever op til dansk lovgivning og branchekrav med særlig fokus på god dyrevelfærd, høj fødevaresikkerhed og en klar sporbarhed i alle danske svinebesætninger.

Svinebesætninger, som er godkendt under DANISH-ordningen er også automatisk godkendt til at levere til det tyske QS-system. Det tyske kvalitetssikringssystem QS (Qualität und Sicherheit) består af forskellige produktstandarder, der beskriver hvordan produktionen skal foregå og hvad den skal leve op til i alle led af forsyningskæden fra foder til detailled. Efterlevelsen af standarden dokumenteres ved kontrolbesøg, som foretages af en uafhængig instans.

error: Vi tillader ikke kopiering af dette indhold.