Transport

Dear Customer, we are very sorry but this text will be available in Italian soon 🙂

Transportchauffoer

Transport af de købte og solgte grise foregår i Danmark og fra Danmark ud i Europa. Vi har professionelle medarbejdere og gode faciliteter både for vores egne og vores kunders chauffører.

 

Vognpark

Vi råder over 21 specialbyggede lastbiler, der kan rumme op til ca. 900 smågrise pr. lastbil. Lastbilerne opfylder alle krav til transport af levende dyr og er udstyrede med _51W0492indbyggede drikkeanlæg, overbrusning samt ventilation, temperaturstyret overvågningsalarm og luftaffjedring. Lastbilerne er satellitovervågede og certificeret til dyretransport.

Derudover anvender vores lastbiler AdBlue for at nedbryde kvælstofilte i udstødningen, Michelin dæk, som er mere slidstærke, støjsvage og stødabsorberende. Alt dette er for at skåne miljøet og sikre en bekvem og behagelig transport for grisene, med absolut minimal støj og maksimeret bekvemmelighed i lastbilerne.

Desuden er alle vores lastbiler, af nyere dato, udstyret med alt inden for sikkerhed, bl.a. ACC (adaptive cruise control), AEB (advanced emergency breaking), LDW (lane departure warning), ESP (electronic stability program) samt automatisk gearskifte, hvilket sikrer øget sikkerhed, optimal komfort for chaufførerne samt et lavere brændstofforbrug.

Vi har også 3 specialbyggede SPF-lastbiler til kørsel af avlsdyr, nyfravænnede 7 kg eller sygdomsfrie grise. I kolde perioder kan lastbilerne opvarmes, og i varme perioder kan grisene overbruses med vand.

Alle lastbiler har skridsikre gulve og der strøs altid med ovntørret savsmuld før hver transport. Grisene har god plads, idet kravene i både dansk lovgivning og “EU´s forordning om beskyttelse af dyr under transport” er tilgodeset.SPF biler

 

error: Vi tillader ikke kopiering af dette indhold.