CSR – vores politikker

Vi er en ansvarsfuld, erfaren og kvalitetsbevidst griseeksportør og selvom vores standarder er i den højeste ende, bestræber vi os altid på at gøre det endnu bedre. Vi driver forretning med ansvar og omhu og udlever vores politikker.

Gensidig handel

Vores mission er enkel: Vi vil gøre en god handel, hvor både danske griseproducenter såvel som eksportkunder kan optimere deres produktivitet og fortjenester. Derfor er vores skræddersyede og professionelle formidling grundlæggende for at kunne levere kundetilpassede løsninger. Vi udvælger grisene på baggrund af kundens kapacitet, sundhedsvilkår og generelle præferencer; desuden udlever vi, at enhver kunde fortjener den bedste service og højeste kvalitet.

Dyrevelfærd & Ansvar

Vi har stor fokus på dyrevelfærd og bestræber os på at være ”et skridt foran” hvad angår dyrenes trivsel. Vi besidder en række EU godkendelser, specielle danske godkendelser og er med i frivillige ordninger: DANISH og QS. Vores lastbiler er udstyret med nyeste løsninger med fokus på både dyrevelfærd og miljø, alt dette er for at skåne miljøet og sikre en bekvem og behagelig transport for grisene. Du kan læse mere om vores lastbiler her og godkendelserne her.

Høj standard skaber kvalitet

Som ansvarlig griseeksportør stræber vi efter høje standarder i leverancer. Vi udlever mottoet ”godt gjort kan altid gøres bedre”. Levende dyr kræver en ansvarlig tilgang, hvilket vi kan stå inde for takket være vores egne ekstraordinære kvalitetskontroller og standarder med hovedfokus på dyrevelfærd og sikker transport. Desuden har vi forhøjede rengøringsstandarder i vores lastbiler og eksportstald, og ja, vi tør sige at: Vi har den reneste eksportstald med den mindste smitterisiko i Danmark.

Tillid 

For at bevare den høje standard og bedste kvalitet har vi fokus på egne kontroller af dyrenes trivsel, sundhedsstatus og leverancekvalitet. Vi har en faglig rådgiver, der dobbelttjekker dyrene, uddannede chauffører, som overvåger leverancekvaliteten, samlestaldsmedarbejdere der er uddannet i håndtering af levende dyr, egen og unik database over svinebesætninger samt stramme hygiejneregler i vores eksportstald. Vi prioriterer kontrolsystemer højt for at bevare kvalitetsleverancer og tillid.

Fællesskab

Vi er vokset store takket være den kvalitet, der sikres gennem fagligt kompetente medarbejdere. Vi har fokus på udvikling samt mennesket bag, og som en ansvarlig arbejdsgiver tager vi hånd om vores personale. Vi har hjertestartere både på kontoret og i eksportstalden, desuden arrangerer vi af og til førstehjælpskurser samt tilbyder sundhedsforsikring. Derudover har vi fokus på fællesskab – for sammen er vi stærkere, hvorfor vi jævnligt arrangerer oplevelser for medarbejderne.

error: Vi tillader ikke kopiering af dette indhold.