CSR –

Szanowny kliencie, już niedługo ten tekst będzie dostępny w języku polskim. 

🙂

Vi driver forretning med ansvar og omhu, og udlever vores politikker

Dyrevelfærd

Smaagrise i stald

Vi har stor fokus på dyrevelfærd, og bestræber os på at være ”et skridt foran” hvad angår dyrenes trivsel. Vi besidder en række EU godkendelser samt specielle danske godkendelser. Desuden er lastbilerne udstyret med luftaffjedring, indbyggede drikkeanlæg, temperaturstyret overvågningsalarm, overbrusning samt ventilation. Vi er en ansvarsfuld, erfaren og kvalitetsbevidst griseeksportør og selvom vores standarder er i den højeste ende, bestræber vi os altid på at gøre det endnu bedre.

Ansvar

Vi har fokus både på dyrevelfærd og miljø og er derfor med samt godkendt i de frivillige ordninger: DANISH og QS. Derudover anvender vores lastbiler diesel tilsat AdBlue, specielle Michelin dæk, som er mere slidstærke, støjsvage og stødabsorberende. Alt dette er for at skåne miljøet og sikre en bekvem og behagelig transport for grisene, med absolut minimal støj og maksimeret bekvemmelighed i lastbilerne. Du kan læse mere om vores lastbiller her og godkendelserne her.

Gensidig handel

Vores mission er enkel: Vi vil gøre en god handel, hvor både danske griseproducenter såvel som eksportkunder kan optimere deres produktivitet og fortjenester. Derfor er vores skræddersyede og professionelle formidling grundlæggende. Vi leverer kundetilpassede løsninger, hvor vi udvælger grisene på baggrund af kundens kapacitet, sundhedsvilkår og generelle præferencer, samt udlever, at enhver kunde fortjener den bedste service og højeste kvalitet.

Høj standard og bedste kvalitet

Som ansvarlig griseeksportør stræber vi efter høje standarder i leverancer og dyrevelfærd. _51W0278Vi udlever mottoet ”Er noget gjort godt, kan det altid gøres bedre”. Levende dyr kræver en ansvarlig tilgang, hvilket vi kan stå inde for. Vi har derfor lavet vores egne ekstraordinære kvalitetskontroller og standarder med hovedfokus på dyrevelfærd og sikker transport. Desuden har vi forhøjede rengøringsstandarder i vores lastbiler og eksportstald, og ja, vi tør sige at: Vi har den reneste eksportstald med den mindste smitterisiko i Danmark.

Tillid og kontrol

For at bevare den høje standard og bedste kvalitet har vi fokus på egne kontroller af dyrenes trivsel, sundhedsstatus og leverancekvalitet. Vi har en faglig rådgiver, der dobbelttjekker dyrene, uddannede chauffører, som overvåger leverancekvaliteten, samlestaldsmedarbejdere der er uddannet i håndtering af levende dyr, egen og unik database på svinebesætninger samt stramme hygiejneregler i vores eksportstald. Vi prioriterer kontrolsystemer højt for at bevare kvalitetsleverancer og tillid.

Fællesskab

Vi er vokset stor takket være kvalitet, der sikres gennem fagligt kompetente medarbejdere. Vi har fokus på udvikling samt mennesket bag, og som en ansvarlig arbejdsgiver tager vi hånd om vores personale. Vi har hjertestartere både på kontoret og i eksportstalden, desuden arrangerer vi af og til førstehjælpskurser samt tilbyder sundhedsforsikring. Derudover har vi fokus på fællesskab – for sammen er vi stærkere, hvorfor vi jævnligt arrangerer oplevelser for medarbejderne.

error: Vi tillader ikke kopiering af dette indhold.