Svineproduktion

Rentabel svineproduktion med NV-Randers A/S

Hos NV-Randers A/S kan svineproducenter opnå de bedste og mest fordelagtige salgspriser for sine grise på baggrund af vores afsætningsgaranti, gode tillæg, specielle so-notering og gensidig handel. Desuden er afsætningssikkerhed en del af vores arbejde med svineproduktion, hvorfor vi som samarbejdspartner er med til at skabe gode økonomiske resultater og kan gøre en stor forskel i rentabiliteten.

Afsætningssikkerhed giver bedre rentabilitet

Afsætningssikkerhed er altafgørende for at drive en rentabel svineproduktion. Her bestræber vi os på, at grisene altid hentes til tiden og til den aftalte pris. Med formidling af over ca. 1 mio. grise via kontraktleveringer, bliver ingen af vores kontrakt- og samarbejdspartnere udsat for kontraktbrud og tillægget holder året rundt.

Professionel hjælp til svineproduktion

At drive en rentabel svineproduktion handler også om at finde samarbejdspartnere, som er professionelle, fagligt dygtige og har en bred vifte af kompetencer inden for branchen. Vores medarbejdere er ikke bare veluddannede – de har erfaringen til at hjælpe, når spørgsmål angående svineproduktion melder sig. Desuden udvælger vi vores købere med omhu, hvor både likviditet og afsætningspotentiale er grundlæggende, hvilket også er opskriften på vores succes.

Tøv ikke med at kontakte os

Har du spørgsmål til vores arbejde med svineproduktion, må du ikke tøve med at ringe på telefon 86 43 41 00 eller skrive til os via kontaktformularen her på hjemmesiden. Vi glæder os til at høre fra dig.

error: Vi tillader ikke kopiering af dette indhold.