Grisetransport

Grisetransport i og fra Danmark

Vi foretager grisetransport både i Danmark og fra Danmark ud i Europa. Vi har faste chauffører, som er veluddannede og både har kompetencer inden for kørsel og håndtering af smågrise og slagtedyr. Vi går aldrig på kompromis med dyrevelfærd og trivsel. Derfor er vores lastbiler specialbyggede og tilpasset, således at de altid følger udviklingen i branchen og konstant opdateres.

Svinetransport af højeste kvalitet

Vores gode faciliteter danner grundlaget for, at vores arbejde er af højeste kvalitet. Vi har egen eksportstald, som efterkommer de højeste standarder i Europa og er under konstant opdatering i forhold til udviklingen inden for området. Samtidig har vi professionelle medarbejdere, der hver især besidder en bred vifte af specielle kompetencer, hvilket gør det muligt for os at håndtere knap 3 mio. dyr årligt.

Førende inden for grisetransport

Vi er gået fra at være en lille virksomhed med få ansatte og bare 2 biler, til at være en stor og stærk spiller, hvad angår grisetransport og formidling, som nu har over 50 ansatte og 25 egne lastbiler. Takket være egne eksportstalde sikrer vi kvalitet, hvilket er en af grundende til, at vi er førende på markedet.

Kontakt os i dag

Via kontaktformularen her på vores hjemmeside eller på telefon 86 43 41 00 kan du komme i kontakt med vores kyndige personale, som gerne yder rådgivning og vejledning i forbindelse med transport og formidling af grise.

Vognpark

Vi råder over 25 specialbyggede lastbiler, der kan rumme op til ca. 900 smågrise pr. lastbil. Lastbilerne opfylder alle krav til transport af levende dyr og er udstyrede med _51W0492indbyggede drikkeanlæg, overbrusning samt ventilation, temperaturstyret overvågningsalarm og luftaffjedring. Lastbilerne er satellitovervågede og certificeret til dyretransport.

Derudover anvender vores lastbiler AdBlue for at nedbryde kvælstofilte i udstødningen samt Michelin dæk, som er mere slidstærke, støjsvage og stødabsorberende. Alt dette er for at skåne miljøet og sikre en bekvem og behagelig transport for grisene, med absolut minimal støj og maksimeret bekvemmelighed i lastbilerne.

Desuden er alle vores lastbiler, af nyere dato, udstyret med alt inden for sikkerhed, bl.a. ACC (adaptive cruise control), AEB (advanced emergency breaking), LDW (lane departure warning), ESP (electronic stability program) samt automatisk gearskifte, hvilket sikrer øget sikkerhed, optimal komfort for chaufførerne samt et lavere brændstofforbrug.

Vi har også 3 specialbyggede SPF-lastbiler til kørsel af avlsdyr, nyfravænnede 7 kg eller sygdomsfrie grise. I kolde perioder kan lastbilerne opvarmes, og i varme perioder kan grisene overbruses med vand.

Alle lastbiler har skridsikre gulve og der strøs altid med ovntørret savsmuld før hver transport. Grisene har god plads, idet kravene i både dansk lovgivning og “EU´s forordning om beskyttelse af dyr under transport” er tilgodeset.Skånsom Svinetransport

error: Vi tillader ikke kopiering af dette indhold.